Condicions d'ús i privacitat

 

Política de privacidad y seguridad

SOLUCIONS FF S.C.P manté una política de discrecció i seguretat absoluta amb les seves dades personals. A continuació li oferim la declaració organitzativa tant en l'àmibt de la LSSICE (lley espanyola per als serveis de la societat de la informació) com en matèria de protecció i privacitat de dades personals.

Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico (LSSICE)
D'acord amb la nova Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico, desitjaríem que vosté ens autoritzi l'enviament de la informació comercial de SOLUCIONS FF S.C.P per correu electrònic o a travès d'altres mitjans electrònics, amb l'objectiu d'evitar-li la recepció de correspondència no desitjada. En conseqüència li preguem ens autoritzi l'enviament d'informació publicitària mitjançant la cumplimentació del camp corresponent als formularis que hi ha a la web.

Privacitat de dades
Les seves dades personals es registraran a un fitxer de SOLUCIONS FF S.C.P, on vosté podrà accedir-hi i ampliar-los, cancelar-los o rectificar-los en cas de ser erroni. Si així ho desitja, si us plau, comuniqui-ho per escrit a l'adreça de més avall, assenyalant clarament el seu nom, cognoms i adreça (Ley Orgánica 15/1999, de 13 de desembre, de Protección de Datos de Carácter Personal).


SOLUCIONS FF S.C.P
C/ Marqués de Monistrol 6, Despatx 1-2
Sant Joan Despi - Barcelona (Spain)
CP 08970